Arno Hoedelmans
BI specialist

Hoe is het allemaal begonnen?

Mijn professionele reis begon met een opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en Omstreken. Na het succesvol afronden van mijn studie ben ik mijn carrière gestart bij een vooraanstaand bouw-, grond-, weg- en waterbouwbedrijf, waar ik gedegen kennis heb opgedaan over alle facetten van deze branche.

Al snel ontdekte ik mijn passie voor automatiseringsprocessen, wat mij motiveerde om de overstap te maken naar Scab Accountants en Adviseurs in Tilburg. Vervolgens heb ik mijn ervaring uitgebreid bij Infocus Management Consultants, voordat ik in 2008 de beslissing nam om als zelfstandig ondernemer te opereren. Mijn focus lag hierbij op het verzorgen van implementaties bij bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw, en installatiesector.

Gedurende mijn loopbaan heb ik gewerkt met diverse geavanceerde oplossingen en waardevolle zakelijke relaties opgebouwd. Naast het uitvoeren van implementaties ontstond binnen veel organisaties de behoefte aan op maat gemaakte rapportages. In deze vraag heb ik ruimschoots voorzien, waardoor ik niet alleen functioneerde als implementatiespecialist, maar ook als betrouwbare partner voor rapportageoplossingen.

In 2017 werd ik benaderd door klanten die behoefte hadden aan diepgaand inzicht in hun bedrijfsvoering via een gebruiksvriendelijk dashboard. Dit vormde de aanzet tot de ontwikkeling van de (basis)oplossing die ik nu met trots kan aanbieden. Het is het resultaat van mijn toewijding aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen en het leveren van waardevolle tools die bedrijven in staat stellen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.